האם הקריירה שלך באה על חשבון אכילה מסודרת
וגובה ממך מחיר בריאותי יקר?

מדריך בזק לנשים עסוקות ייתן לך כלים מעשיים
​​לשלב תזונה בריאה ולהתמלא באנרגיה חיונית - במינימום זמן ובמקסימום יעילות

וזה לגמרי בחינם!
לחצי כאן לקבלת המדריך

יום ראשון, 26 באפריל 2015




שעועית ירוקה מוקפצת


טיפים חשובים -
  • כדאי לשמור את המים בהם חלטנו את שעועית לבישולים, למרק. המינרלים עוברים למים בבישול וזה טוב ובריא לנו :) 
  • שעועית ירוקה היא ירק. שעועית יבשה היא קיטניה 
קילו שעועית ירוקה טריה
5 שיני שום טריים
5 כפות סויה
1 כף סילאן (ללא תוספת סוכר)
5 טיפות שמן שומשום
2 כפות שומשום 
3 כפות שמן זית 
מעט מלח (הסויה מלוחה)
פלפל שחור 

לנקות את השעועית.
לקצוץ את השום
להרתיח מים בסיר שיכיל את השעועית. כשהמים רותחים לחלוט את השעועית 8 דקות. בנתיים להכין קערה עם קרח
ומים. להעביר את השעועית החלוטה לקערה עם המים והקרח.
לשים בסוטאז את השמן להקפיץ מעט את השום להוסיף את השומשום לערבב כדקה ולהוסיף את הנוזלים
לערבב דקה ולהוסיף את השעועית מלח ופלפל שחור

להקפיץ דקה או שתיים עד שהשעועית מכוסה בנוזלים בשומשום ובשום

מוזמנים לבקר גם בבלוג המקצועי שלי
http://doritbajayo.blogspot.co.il/2015/04/blog-post_26.html

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה